Lid worden?

Is, of wordt zingen je hobby? Dan is Pancratius jouw uitdaging!

Wat heeft het Koninklijk Heerlens Mannenkoor Sint-Pancratius je te bieden?

• Workshop Koormuziek: als lid neem je deel aan workshops waarin de diverse aspecten van het zingen in een mannenkoor, zoals onder meer het lezen van een partituur, aan de orde komen.
  • De mogelijkheid om via Pancratius individueel les aan de muziekschool te krijgen.
  • Pancratius is toonaangevend; al meer dan 135 jaar gehoord in binnen- en buitenland!

De donderdagavond is onze vaste repetitieavond. Wij repeteren van 19.45 tot 22.30 uur in ons repetitielokaal in Het Juphuis, Schandelerstraat 81 te Heerlen.In de pauze en na de repetitie is  goed toeven aan de gezellige bar van het Het Juphuis.

Kom hier eens vrijblijvend met ons kennismaken! Je bent elke donderdagavond vanaf 19.30 uur van harte  welkom in Het Juphuis. Onder het genot van een drankje vertellen wij je dan alles over ons koor.  Ook kun je één of meer repetities bijwonen. Doen!

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen, stuur dan een e-mail  naar onze secretaris Peter Bohutnik die ze graag wil beantwoorden.(secretaris@pancratiuskoor.nl)